Cursus ‘’In contact met je baby’’

Het ter wereld komen bij de geboorte kan voor baby’s een stressvolle ervaring zijn. Zij verlaten de veilige en warme baarmoeder en staan aan het begin van een nieuwe fase. Na de geboorte is contact, in het begin vooral aanraking, daarom heel belangrijk.

Baby’s en jonge kinderen zijn erg gevoelig voor lichamelijk contact, liefdevolle aandacht en rust. Door positieve aanraking kun je op een liefdevolle manier overprikkeling van je baby voorkomen en leert je baby diep te kunnen ontspannen. Het geeft je baby of jonge kind begrenzing en omhulling van het lichaam en zorgt voor rust en ontspanning. Als ouder leer je babytaal te verstaan en ervaar je meer vertrouwen en kracht. En bovenal stimuleert het plezier tussen jullie beiden!

Samen met je baby balans vinden en liefde uitwisselen. De basis voor een levenslang gevoel van veiligheid en een belangrijk bouwsteen in de verdere ontwikkeling van het jonge kind.

Inhoud van de cursus
De cursus is is bedoeld voor ouders met een baby vanaf 2 maanden tot het kindje bijna gaat lopen. Er wordt aandacht besteed aan yoga- en massagetechnieken. Je leert communiceren en spelen met je baby doormiddel van babygebaren, liedjes, muziek en spelletjes. Daarnaast heb je contact met andere ouders en is er altijd tijd voor een goed gesprek.

Tijdens de bijeenkomst is er uiteraard alle ruimte om te knuffelen, te troosten, te voeden of te verschonen als jouw kindje dit even nodig heeft.

Praktische zaken
– De volledige cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van ieder 60 minuten.
– De cursus is geschikt voor ouders met een baby vanaf 2.
– Bijeenkomsten vinden plaats in onze praktijkruimte te Maassluis.

We adviseren je om comfortabele kleding (liefst in “laagjes”, zodat je wat aan/uit kunt doen) mee te brengen. Ook graag een grote (hand-)doek voor op de yogamatten die in de ruimte aanwezig zijn. Voor koffie, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.

Samen met je baby balans vinden en liefde uitwisselen. De basis voor een levenslang gevoel van veiligheid en een belangrijk bouwsteen in de verdere ontwikkeling van het jonge kind.

Data van eerstvolgende cursus
Woensdagochtend van 9.30 tot 10.30
Data: 21 aug, 28 aug, 4 sept en 11 sept (2019).

Woensdagochtend van 9.30 tot 10.30.
Data: 29 okt, 5 nov, 12 nov en 19 nov  (2019).

Investering
Standaard investering: €80,-. Deze prijs is inclusief cursusmap, muziek en gezonde versnaperingen voor de ouders.

Bij inschrijving van minimaal twee personen ontvang je een aantrekkelijke korting van €25%. Hierdoor betaal je €60,- per persoon i.p.v. de gebruikelijke €80,-.

Er worden geen extra kosten berekend voor e-mail contact, materiaal, brochure of btw.

Baby privé cursus
Individuele aandacht voor jou of jullie samen? Dat kan! Heel ontspannen bij jullie thuis of op onze locatie. De baby privé cursus is volledig zelf in te vullen en kan worden aangepast naar eigen wensen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Persoonlijke gegevens

  • * E-mailadres waar de factuur naartoe wordt gezonden
  • Duo korting
    Bij inschrijving van minimaal twee personen ontvang je een aantrekkelijke korting van €25%. Hierdoor betaal je €60,- per persoon i.p.v. de gebruikelijke €80,-.
  • Wij ontvangen graag van de persoon waarmee u de kosten deelt een eigen inschrijfforumlier.
  • We werken tijdens de cursus met speciale poppen die aanwezig zijn. Mocht je als ouder graag de cursus volgen samen met je baby, neem dan even contact met ons op. We adviseren je om comfortabele kleding (liefst in "laagjes", zodat je wat aan/uit kunt doen) mee te brengen. Ook graag een grote (hand-)doek voor op de yogamatten die in de ruimte aanwezig zijn. Voor koffie, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.

    Tijdens onze trainingen worden soms foto’s of filmpjes gemaakt om eventueel op de social media of website van BIMBI te plaatsen. Geef hierboven aan of je wel of niet je kind herkenbaar in de foto's of video's wilt hebben.
Call Now Button