Zoekt u gezinstherapie in Den Haag?

Merkt u dat uw kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Is uw kind vaak verdrietig? Zijn er problemen ontstaan in uw gezin waar u zelf niet meer uitkomt? En bent u daarom op zoek naar gezinstherapie in Den Haag? Dan bent u bij Praktijk Bimbi op de goede plek. Wij werken niet vanuit een praktijk, maar komen bij uw thuis om u ondersteuning te bieden. Op deze manier kunnen u en uw gezin vanuit een veilige en vertrouwde omgeving werken aan de problemen die in uw gezin zijn ontstaan. Gezinstherapie in Den Haag bij Praktijk Bimbi is volledig gericht op uw specifieke situatie en samen met u onderzoeken we wat de beste manier is om jullie gezin te helpen. Op zoek naar gezinstherapie in Den Haag? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Praktijk Bimbi!

Ondersteuning van Praktijk Bimbi

In deze drukke maatschappij wordt er van jongs af aan al veel druk op kinderen gelegd en ervaren zij het gevoel dat ze aan allerlei verwachtingen moeten voldoen. Daarnaast kunnen kinderen te maken krijgen met lastige situaties en heftige gebeurtenissen, zoals pesten op school, een scheiding of het overlijden van een dierbare, waardoor zij met zichzelf en met hun omgeving in de knoop kunnen komen. Wanneer u het gevoel krijgt dat u en uw gezin hier zelf niet meer uitkomen, dan kan gezinstherapie in Den Haag bij Praktijk Bimbi u een oplossing bieden. Samen met u en uw gezin gaan we op zoek naar een passende behandelmethode en kijken we samen hoe wij u en uw gezin het beste kunnen helpen. Soms kan een klein duwtje in de goede richting u al helpen om we weer door te kunnen. Bij Praktijk Bimbi werken we niet vanuit een praktijk, maar komen we bij u thuis. Op deze manier komt er een vertrouwd gezicht bij u thuis om in een vertrouwde omgeving samen aan de slag te gaan. Gezinstherapie van Praktijk Bimbi werkt op basis van vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Samen met u en uw gezin gaan we aan de slag om uw gezin weer in balans te krijgen, zodat elk gezinslid weer lekker in zijn of haar vel zit.

Nog vragen of een afspraak maken?

Bent u op zoek naar gezinstherapie in Den Haag? Of heeft u nog vragen en wilt u graag meer informatie over gezinstherapie? Neem dan gerust contact op met Praktijk Bimbi via +316 233 29 556, info@bimbiondersteuning.nl of via het contactformulier.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven