Kindercoach in Maassluis

Als u op zoek bent naar een kindercoach in Maassluis, is Bimbi zeker een goede keuze! Bij ons krijgt u een goede ondersteuning in de opvoeding. Dit kan nodig zijn als er lastige situaties zijn, bijvoorbeeld wanneer u in scheiding ligt of uw kind wordt gepest. Als uw kind niet wil luisteren kan het heel frustrerend zijn en is hulp altijd fijn. Wij bij Bimbi staan altijd voor u klaar! U bent bij ons welkom in onze praktijk in Maassluis maar we rijden ook heel Zuid-Holland door om bij u thuis te komen zodat u in een vertrouwde omgeving therapie kunt krijgen. Indien het wenselijk is kunnen wij ook observaties in een klaslokaal doen.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven

 

Gezinstherapie

Gezinstherapie is te overwegen als er problemen zijn ontstaan in uw gezin en u hier zelf niet meer uit komt. Wij bieden rond Maassluis gezinstherapie, dit betekent dat wij bij u thuis komen zodat u samen met uw gezin in uw vertrouwde omgeving kunt werken aan de problemen die ontstaan zijn. Als u liever in de praktijk komt, is dat uiteraard ook mogelijk. Wij denken als gezinscoach in Maassluis altijd met u mee en kunnen overal een oplossing voor vinden. Er kunnen verschillende problemen zijn die voor onbalans in uw gezin zorgen, hierbij kunt u denken aan een echtscheiding of andere problemen.

Verder wordt er in deze maatschappij veel druk gelegd op ouders en kinderen. Iedereen moet aan hoge verwachtingen voldoen en dit kan ervoor zorgen dat gezinsleden, zowel ouders als kinderen, met zichzelf in de knoop komen, wat voor onbalans in uw gezin kan zorgen. Bij alle problemen kunnen wij u helpen om de balans in uw gezin weer te herstellen zodat u weer vol vertrouwen met zijn allen aan de toekomst kan bouwen. Wij werken niet op basis van een standaard protocol maar gaan we samen met u en uw gezin op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie.

Vijf natuurgerichte principes

Bij Bimbi werken wij op basis van de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Wij kijken naar de mentale, fysieke en emotionele situatie en gebruiken deze vijf principes om deze elementen weer in balans te brengen en dit te behouden. Zo is energie de basis van ons leven, alles in ons leven heeft een eigen energie. Als er een energiestroom geblokkeerd wordt, moet dit weer in beweging komen. Voeding is ook zeer belangrijk! Wij kunnen u helpen met de juiste lichamelijke en geestelijke voeding leren te verkrijgen.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven

 

Over onszelf

Bimbi is een kinderpraktijk in Maassluis. Wij zijn van mening dat elke vorm van problematiek zo snel mogelijk moet worden aangepakt. Zelf richten wij ons op kinderen in de leeftijd 0 tot 12 en u als ouders. Wij vinden het individu erg belangrijk. Dit hangt samen met het gezin, school, werk en de algehele maatschappij. Wij verdiepen ons in uw persoonlijke geschiedenis, de gewoontes en behoeftes van uw gezin. Doordat wij samenwerken, tijd en rust nemen voor u, zult u ervaren dat u zich geborgen en begrepen voelt bij ons. Wij zorgen voor een stabiele omgeving voor u en uw gezin!

 

 

Wilt u meer informatie?

Wilt u voorafgaand aan een coaching traject nog meer informatie over Bimbi of onze werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen middels het contactformulier. Ook via dit formulier kunt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek. De overige tarieven van de coaching sessies vindt u op onze website. U kunt bij ons in de praktijk terecht maar het kan in sommige situaties wenselijk zijn dat we op locatie komen. Dit is in de provincie Zuid-Holland mogelijk.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven
Call Now Button