Kinderpraktijk Delft gezocht?

Bent u op zoek naar een kinderpraktijk in Delft? Praktijk Bimbi staat graag voor u klaar. We hopen als ouder allemaal dat de opvoeding van uw kind eenvoudig gaat, maar helaas kan het een behoorlijke klus zijn. Allereerst hoort en krijgt u heel veel informatie over ‘hoe het zou moeten’; in boeken, online en van uw omgeving. Maar er is geen standaard recept voor de opvoeding van een kind, ieder kind is namelijk anders. Lastig, want soms zou het best fijn zijn om een checklist te kunnen volgen en dat de opvoeding daarmee succesvol blijkt. Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken van een professional bij de opvoeding van uw kind? Niets om u voor te schamen! Sterker nog, u én uw kind hebben er alleen maar profijt van! Praktijk Bimbi helpt u van harte als uw kinderpraktijk in Delft.

 

Uw kinderpraktijk in Delft

Als uw kinderpraktijk in Delft, stelt Praktijk Bimbi het welzijn van u als ouder en uw kind centraal. Kinderen zijn de bouwstenen van onze maatschappij; onze toekomst. Vanaf een zeer jonge leeftijd voelen kinderen deze druk al, bijvoorbeeld op school. Dit kan voor wrijving zorgen. Hulp en ondersteuning is dan ook niet geheel overbodig. Wij willen deze drempel voor u als ouder zo laag mogelijk leggen. Zo kan het voorkomen dat een goed gesprek of een klein duwtje in de rug al voldoende kan zijn. Hiervoor komen wij graag bij u thuis, in de vertrouwde omgeving van u en uw kind. Hier kan iedereen gewoon ‘zijn’, wat de ondersteuning veel natuurlijker zal laten verlopen! Naast dat wij uw kinderpraktijk in Delft zijn, kunt u ook onze hulp inschakelen wanneer u woonachtig bent in andere delen van Zuid-Holland als Den Haag, Maassluis of Rijswijk.

 

Hoe werkt onze kinderpraktijk in Delft

Bent u nieuwsgierig naar hoe onze kinderpraktijk in Delft werkt? We leggen het u graag uit! Bij Praktijk Bimbi wordt er zoveel mogelijk gewerkt met de vijf natuurgerichte principes. Deze zijn: ‘energie’, ‘prikkeloverdracht’, ‘drainage’, ‘voeding’ en tot slot ‘psyche’. Ook een stukje spiritualiteit komt hierbij kijken. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u als ouder worstelt met het vinden van de juiste opvoeding. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in dat u uw kind maar niet op tijd op school krijgt, er veel gehuild wordt of dat het kind niet naar u wilt luisteren. Er is sprake van een storing, een ruis in de communicatie. Een buitenstaander kan dit objectief waarnemen en u hierbij helpen! Tevens kan het ook zijn dat uw kind het moeilijk heeft, bijvoorbeeld omdat hij of zij wordt gepest of misschien door een scheiding van de ouders. Samen met u en uw kind gaan we werken aan de oplossing!

 

Vragen?

Wilt u graag hulp van onze kinderpraktijk in Delft? Wij staan voor u klaar. Lees gerust meer over ons, bekijk onze werkwijze of tarieven. U kunt bij vragen altijd contact opnemen. Praktijk Bimbi helpt u graag verder.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven