Kindertherapie in Den Haag

Kindertherapie komt steeds vaker voor en al komt het misschien wel zo over, dat betekent in principe niets verkeerds. Er is steeds meer aandacht voor de manier waarop kinderen opgroeien en hoe zij zich kunnen ontwikkelen. Kindertherapie is een laagdrempelige en kortdurende vorm van therapie die kan bijdragen aan een positieve ontwikkeling van het kind. Het is wel zo dat de maatschappij steeds meer draait om (vroeg) presteren en aan allerlei verwachtingen voldoen. Deze druk kan een jong kind (onbewust) al voelen. Als uw kind zich daar ongelukkig door voelt, wilt u daar het liefst zo snel mogelijk iets aan doen en uw kind helpen. Wij willen uw kind dan ook heel graag helpen en daarom biedt Praktijk Bimbi kindertherapie in Den Haag aan.

 

Voor wie is Bimbi’s kindertherapie?

De kindertherapie die wij in Den Haag bieden, is voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten en met zichzelf of hun omgeving in de knoop zijn komen te zitten. Dit kan te maken hebben met lastige situaties en soms heftige gebeurtenissen, maar wat de reden ook is; een kind hoort zich niet gestrest, eenzaam of in de knoop te voelen. U hoeft als ouder niet toe te kijken hoe uw kind op het moment ongelukkig is, u kunt samen kiezen voor kindertherapie in Den Haag bij Bimbi. Wij zullen samen met uw kind op zoek gaan naar een prettige manier voor uw kind om zijn of haar hulpvraag te beantwoorden en de ervaren problemen onder ogen te zien en op te lossen.

Wilt u graag weten of kindertherapie een goede methode is om uw kind te helpen zich beter te voelen? Hier leest u veelvoorkomende redenen voor kindertherapie vanuit de ogen van het kind.

 

Over Praktijk Bimbi

Bimbi is voor ouder en kind. Aan het hele gezin kan hulp geboden worden. Praktijk Bimbi biedt hulp aan al die ouders die graag een stukje opvoedkunde meekrijgen van een expert, omdat ze er zelf niet helemaal uit komen of onzeker zijn in hun opvoeding van de kinderen. Daarnaast kunnen wij als kindercoach fungeren voor uw kind en uw kind ondersteuning bieden in de breedste zin van persoonlijke ontwikkeling.

 

Meer weten over kindertherapie?

Wilt u meer weten over wat kindertherapie is en wat het voor uw kind kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de kindertherapie die wij in Den Haag en omgeving bieden.

 

Contact opnemen Bekijk tarieven